بازدید:۶۵
صد آنلاین | قلعه نوی شوان اشتاین (ناشوانشتاین) که توسط لودویگ دوم پادشاه باواریا در اواخر قرن 19 میلادی ساخته شد، یکی از دیدنیترین مناطق باواریا بوده و گردشگران میتوانند چشماندازهای حیرتانگیزی را در این هدیه بگیرند.
به گزارش صد آنلاین ، بدون تردید قلعه «نوی شوان اشتاین» (Neuschwanstein) را میتوان پربازدیدترین قلعه در کشور آلمان دانست به طوری که بر اساس آمارهای رسمی، سالانه بیش از ۱ میلیون نفر از این قلعه باستانی در جنوب باواریا دیدن میکنند. «لودویگ دوم» (Ludwig II) پادشاه باواریا که گاهی با القاب «دیوانه»، «غیرعادی»، «قو» و «افسانهای» نیز از وی یاد میشود، کاخ رؤیاهای خود را بر اساس سبک احیای گوتیک و در مسافتی نهچندان دور از صخرههای «هوهن شوانگو» (Hohenschwangau) احداث کرد.
نوع محل قرارگیری قلعه نوی شواین اشتاین کاملاً منطبق با چشمانداز خط الراس تنگه «پولات جورج» (Pöllat Gorge) در غرب قرار داشته و همین موضوع سبب شده است تا تصویری افسون آمیز از آن ارائه شود. از هر سمتی که به قلعه نگاه کنید، قطعاً از نوع معماری ویژه و موقعیت مکانی آن هیجانزده خواهید شد و شاید به همین دلیل است که نباید از انتخاب این طراحی برای قلعه سیندرلا در دیزنیلند چندان متعجب شد.
از منظر لغوی قلعه نوی شوان اشتاین؛ به معنی قلعه جدید ساختهشده از سنگ قو (new swan stone) است. در اساطیر باستانی این سرزمین، قو نماد منادی کنتهای «شوانگائو» (Schwangau) بوده و همچنین در آئین مسیحیت نیز از این جانور بهعنوان سمبل اصالت و پاکدامنی یاد میشود. این قلعه که در ابتدا بانام «نوی برگ هوهن شوانگو» شهرت داشت، پس از مرگ شاه لودویگ با عنوان قلعه نوی شوان اشتاین نامیده شد.
گفتنی است شاه لودویگ دوم بهعنوان یک شخصیت مرموز؛ بهشدت تحت تأثیر اپراهای مشهور ریچارد واگنر بوده و در تزئینات این قصر از داستانها و مفاهیم اپراهای «تریستان و ایزولده» (Tristan and Isolde)، «زیگورد» (Sigurd)، «لوهنگرین، شوالیه قو» (the swan knight Lohengrin)، «پارسیفال» (Parsifal) و «مینهزینگر تانهاوسر» (minnesinger Tannhäuser) استفاده شده است. البته این موضوع را نیز باید در نظر داشت که تزئینات و نقوش به کار رفته در دیوارههای این قلعه، عمدتاً مرتبط با اساطیر و شخصیتهای حماسی بوده و ریچارد واگنر در اپراهای خود از این نقوش و مفاهیم نیز الهام گرفته است.
منبع خبر Sadonline | صدآنلاین | اخبار روز ایران و جهان